Heinäkuu on mennyt enemmän ja vähemmän lomaillessa. Emäntä matkasi koirien kanssa muun perheen luokse Kainuuseen mökille jossa koirat saivatkin olla koko päivän ulkosalla irrallaan, erillistä lenkitystä ei tuolloin tehty laisinkaan. Illan tullen ne pyrkivät itse mökkiin nukkumaan kun alkoi päivän touhut painaa jaloissa. Noiden reissujen jälkeen koirat on tosi väsyneitä vaikka ei oltukaan kuin vajaa viikko poissa kotoa.

Ihmisperheen käydessä viikon kesälomareissulla Etelä-Suomessa (Loppi, Puuhamaa, Rauma sekä Muumimaailma) koirat olivat hoidossa Mummon ja Papan mökillä. Olivat päässeet kunnolla lenkille sekä mustikoiden poimintaan. Vanhasta muistista Silva oli käynyt myöskin syömässä mansikoita suoraan mansikkamaalta...

Heinäkuun ajan olemme osallistuneet Nalan kanssa agitreeneihin sen mukaan mitä olemme kaupungissa sattuneet olemaan - onpahan tullut samalla hiukan taukoa treenaamisessa. OKK:n treeneissä on kyllä ollut niin hyviä vääntö-treenejä että ainakin ohjaajan muistia on kunnolla rasitettu. Omatoimisia toko-treenejäkään ei ole oikein tullut tehtyä, niitä on niin vaikea muistaa aloittaa kymmenen vuoden treenaamattomuuden jälkeen ;)