Tänään kisattiin Pohjois-Pohjanmaan kennelpiirin piirinmestaruuksista joukkuekisassa. Kisapaikkana toimi Virpiniemen urheiluopiston keinonurmi joka Emännän jalkojen alla tuntuu pehmeälle juosta, lisäksi Nala on yleensä saanut "kaahotusvaihteen" päälle kyseisellä kentällä. Viikonlopun kisojen suuren koiramäärän vuoksi tuomaroimaan oli kutsuttu kaksi tuomaria lisää ja näin ollen joukkueradan tuomaroikin Tuija K. jonka tapasimme viikko sitten Iisalmessa.

Kisapäivä oli alkanut joillekin jo aamulla mutta meille Nalan kanssa kisat alkoivat vasta joukkueradalla, ilmoitin koiran vain sunnuntain yksilökisoihin. Keli oli varsin surkea: kova tuuli sekä ajoittain varsin runsaskin vesisade - yhtään kuivaa vaatetta ei päälläni ollut kotiin tullessa vaikka odotusaikoina käytin sadetakkia. Vaikka Nala ei vesisateesta ja märästä pidäkään niin eipä tuo näkynyt kisasuorituksessa, se riensi innolla esteeltä toiselle ja olisi hinkunut uudelleen radalle. Myöskään Emäntä ei radalla vesisadetta huomannut: muut kertoivat radan aikana sataneen kunnolla mutta oma muistikuva on vaan radan eri vaiheista ja lähinnä siitä kuinka myöhässä radalla tuli oltua. Joitain pelastelukohtia tuli väkisin, onneksi niistä ei jaeta taiteellisuusvaikutelmapisteitä...

Joukkueessamme kisasivat meidän lisäksi belpam Tino ja Kirsi, belpag Tirri ja Kati sekä auspai Pummi ja Piritta. Jokainen joukkueemme koirakko teki nollatuloksen ja se riitti piirinmestaruuskultaan. Hopealle sijoittuneella Activen joukkueella oli tuloksena kymppi, kolmanneksi sijoittui KAS.

piirmjoukkue2013b-normal.jpg

kuva: Henna Mikkonen

Huomenna jatketaan yksilökisaan. Toivotaan vaan hiukan parempaa ilmaa ;)