...tuumasi lääkäri kun Emäntä pari päivää sitten vastaanotolle asteli. Eli keskiviikkoiltana kotipiha oli jäinen ja märkä joten talvikengät luistivat alta. Monenlaista juttua ehti mielessä risteilemään ennen kuin mätkähdys jäätikölle tapahtui mutta välittömästi tajuntaan iski että tässä taisi olla tämän vuoden työt ja agilityt. Icebugit mulla on mutta ei ne eteisen lattialla auta jos eukko itse on pihan puolella. 

2013-12-13-392-normal.jpg

Limenvihreän (kuva vääristää) kipsin alla on murtunut radiuksen distaalipää eli suomeksi sanottuna värttinäluun alaosan murtuma. Joulunpunainen väri oli yllättäen loppu, viime päivien kelit ja lähestyvä joulu olivat tainneet verottaa valikoimaa. Sormet on tosi turvoksissa kuten kuvasta näkyy mutta pahimman kivun saa lääkkeillä pois. Murtuma on ns. hyväasentoinen joten ei onneksi vaadi leikkausta.

Ja juu, käsi oli tietysti se minulle tärkeämpi eli oikea. Nyt ranne on väännettynä vinoon asentoon koska on kuulemma murtuman paranemisen kannalta parempi näin. Vasen tuntuu niin tyhmältä käyttää joten suihkussa käynnit, wc-käynnit, pukeminen (liivit ja vetoketjut eritoten) , voileivän teko jne on pitänyt miettiä ihan uusiksi. Mutta kyllä tämä tästä suttaantuu. Vasta kuukausi sitten luin Nalan pikkusisko-Rian omistajan vastaavan luun murtumasta ja hänellä ei niin ollutkaan onni myötä vaan joutui lopulta leikkaukseen kun luut eivät asettuneet paikoilleen yrityksistä huolimatta. Terveisiä siis Outille!

Tulevan viikon OKK-treenit jää väliin ja mieluusti möisin kyseisen viikon Active-treenin (to 19.12.klo 18) jos joku paikallisista tutuista olisi sinne innostunut menemään. En kuitenkaan jaksa alkaa kaupata vuoroa aktiivisesti joten tarvittaessa Nala pyyhkäisee treenin lainaohjaajan kanssa.