KAS järjesti viime viikonloppuna talvikisat Activen hallissa joten ei muuta kuin mukaan karkeloihin. Tuomarina meillä oli Mika M. joka olikin tehnyt ihan kivoja vääntöjä mentäväksi - olisivat olleet täysin suoritettavissa ainakin tuollaisella kuuliaisella koiralla.

Pitkän kisatauon vuoksi ilmoitin Nalan vain kahdelle radalle. Ekana mentiin hyppyrata jossa olin jatkuvasti myöhässä niin että ihan nauratti. Sain silti taisteltua ohjauksen kanssa nollatulosta tehden aika pitkälle ja hylkyyn rata meni vasta loppusuoralla. Horjahdin kahden suoran putken ahtaassa välikössä enkä tiedä kuunteliko koira tuota töminää putkijarruksi sillä loppusuoralla se sitten ohitti putken jälkeisen hypyn ja hyppäsi sen takaisinpäin. Mitään "eteen"-käskyjä en kyllä huutanut sillä en muista milloin olisin viimeksi sellaista edes käyttänyt. Suoria on harvemmin nykyvuosina menty, enemmän on keskitytty tiukkaan kääntelyyn.

Toinen rata oli agirata jossa tosin oli vain yksi kontaktieste (A). Rata meni OK ja aivan hyvällä vauhdillakin mutta Emännän sijoittuminen liian lähelle yhtä hyppyä sai koiran tulkitsemaan ohjauksen takaakierroksi kun tarkoitus oli vain hyppyyttää viistosti yli mutta ihan siivekkeen läheltä. Kokonaisuutena olin kuitenkin rataan tyytyväinen.

Nyt näyttäisi kisakauden taas avautuvan paremmin ja niinpä ilmoittauduttiin jo OKK:n sekä Activen kisoihin jotka on maaliskuun peräkkäisinä viikonloppuina. Niitä odotellessa vain treenaillaan :)