Meillä oli pitkään sellainen kausi ettei leluja ollut sisällä tarjolla lainkaan. En halunnut että koirat nappaisivat Pikkuemännän leluja joten leluleikkejä oli lähinnä ulkona. Toinen syy leluttomuuteen oli se, että Silvan käsittelyssä lelut eivät kestäneet. Silvan kuoleman jälkeen Nalalle ostettiin ja otettiin esille muutamia leluja joilla se on hiljotellen alkanut leikkiä yhä innokkaammin.

Kokkolan agilitykisoista viime keväänä voitettu koirien lelu oli pitkään kaapissa mutta esille oton jälkeen alkoi kohta kiinnostaa Nalaa. Ensin tuntui että lelu on liian iso kannettavaksi mutta alkujännityksen jälkeen sitä olikin mukava retuuttaa. En enää muista tarkalleen miltä vaakku näytti mutta tältä se näyttää nyt. Vartalon keskellä ollut jousto-osa on kuorittu hyväksi ja vartalon osat on irroiteltu erilleen. Hiukan on pitänyt myös suolistaa jotta vinku saatiin ulos...

2014-03-10-427-normal.jpg

Zooplussalta Nalan ruokaa tilattaessa kertyy plus-pisteitä joita saa käyttää "ilmaislahjoihin". Niinpä sitten huvin vuoksi klikkasin nettikaupasta ilmaislahjaksi Kong Wubba kissanlelun koska Nala leikkii hyvin kissamaisesti: heittelee lelua ilmaan, syöksyilee sen perään sekä makoilee selällään ja härppii etutassuilla lelua naamansa edessä. 

" Suloinen kissanlelu Kongin tuttua laatua. Plyysipäällysteinen, rapiseva hiiri, jolla on pitkät jalat hauskoihin leikkeihin. Lisätty kissanminttua. Kong Wubba Cat -plyysihiiri on valmis muuttamaan taloon! Sievän hiiren päästämät, erilaiset äänet herättävät kissasi uteliaisuduen. Pohjoisamerikkalaisella kissanmintulla täytetty lelu vetoaa kissaasi varmasti. Kongin kestävä laatu tarjoaa leikki-iloa pitkäksi aikaa. Lelun vartalo on täytetty kahisevalla materiaalilla, ja sen pitkät jalat rapisevat heiluessaan sinne tänne."

2014-01-25-408-normal.jpg

Kissan käsittelyssä lelu olisi varmaan saattanut kestääkin mutta Nalan päästessä vauhtiin hiirulainen on kokenut muodon muutoksen muutamassa viikossa. Ensin siltä typistettiin häntä, sitten saman koki korva kerrallaan. Lopulta irroitettiin pää ja jalat vartalosta. Alla olevan kuvan jälkeen vielä yksi jaloista on amputoitu... Mutta hei, hauskaa on ollut!

2014-03-06-424-normal.jpg


Luulin jo että paremmin kestäisi Ikeasta joulun tienoilla tuotu lasten pehmolelu joka oli hinnaltaan hurjat 9 kruunua. Pitkään sitä vain kanniskeltiinkin ja kuvassa sillä on vielä molemmat korvat tallella. Sanomattakin lienee selvää että nyt korvia on enää yksi.

2014-02-20-410-normal.jpg

Jatkossa taidan ostaa lelut joko lasten leluina kirppareilta tai käytämme edelleen kissojen leluja. Koskapa en ole millään tavoin kissaihminen niin ongelmaksi tulee ostaa lelut kaupasta - kuka niitä viitsii mennä ostamaan? Tilataan jatkossakin netistä ;)