Niin loppuivat talven treeniryhmien harkat sekä Activen että Koirakerhon osalta. Activella ryhmä on aina neljän koirakon kokoinen joten porukka hitsautuu aika tiiviisti yhteen kauden aikana. Varsinkin nyt loppukaudesta käytiin jonkin verran lämmittely- ja jäähdyttelylenkeillä ihan koko porukalla - ja vilinää oli! Emäntä oli joukossa aikamoinen kummajainen kun on tällä hetkellä vain yhden koiran omistaja. Tilanne saadaan toivottavasti korjattua tämän vuoden kuluessa ;)

2014-04-10-437-normal.jpg
Kuvassa vasemmalta: Hurja, Nasu, Nalle, Tassu, Tykki, Kuula, Shotti ja Nala

Activen treeniryhmämme hajoaa nyt todella tehokkaasti. Minna jatkaa aktiiviharrastajana kesäkaudenkin, me pidetään tauko kesän ryhmästä, Marianne tuumaa Nallen eläköityvän ohjatuista treeneistä ja Eeva muuttaa pois paikkakunnalta. Tuntuu niin omituisen "ontolta", meidänkin jatkot kun tuntuu ajoittain niin epävarmoilta vaikka muut lenkillä kyllä kommentoivat ettei Nala kovin selkäpotilaalta näytä (kaahatessaan raivoisasti muiden kanssa).

OKK:n treeniryhmä hajoaa myöskin sillä meidät oli ripoteltu ihan eri ryhmiin. Itseohjautuvan treeniryhmän mahdollisuutta mietittiin mutta aikataulut eivät oikein passanneet yhteen. Onneksi saimme ryhmäpaikan ja treenaamme kesän yli tiistain myöhäisillassa. Omana ajatuksena on jatkaa mini/medihypyillä vielä hetken verran mutta ennen SM-kisoja on testattava muutamia kertoja myös korkeammilla hypyillä. Nala näyttää osaavan säätää hypyt sen mukaan millä tasolla rima on joten nyt mulla on ollut totisesti kiire eri ohjauskuvioissa...

Treeniryhmien hajoamisen lisäksi muitakin uusia tuulia puhaltelee: OKK:lle kauan odotettu uusi treenihalli näyttäisi vihdoin toteutuvan ensi talveksi. Vapun jälkeen on vielä yhdet sisäkisat kuplahallissa ja sen jälkeen halli lasketaan alas. Olen jo ilmoittautunut yhdeksi illaksi purkutalkoisiin jotta saisi asian konkreettisemmin ajatuksiin ja muistikuviin. Jännät ajat tulossa!