Silvan kuoleman jälkeen on ollut selvää se, ettei meidän perhe ole kovin kauaa "yksikoirainen". Parin vuoden aikana on tullut katseltua monenmoisia pentueita eikä kaikki ole suinkaan ollut kelpejä. Pari tosi hyvää pentuetta meni ohikin sen vuoksi että saimme pitää Silvaa niin pitkään, olinhan luvannut itselleni ja Silvalle ettei pentukoiraa oteta kuuroa iäkästä koiraa kiusaamaan.

Talvella vastaan tuli pentueilmoitus joka alkoi kovasti kiinnostaa. Kävin tapaamassa kasvattajaa, tulevaa emäkoiraa sekä tulevien pentujen tätikoiraa. Tuli tunne että tästä pentueesta meille voisi muuttaa perheenjäsen mikäli kasvattaja on valmis myymään pennun meille ja nyt toiveet ovat käymässä toteen. Pennut ovat nyt reilun viiden viikon ikäisiä ja kävimme niitä tapaamassa kotimatkalla Tampereen SM-kisoista.

Saanen esitellä Didaktic's Junkmail jota on kutsuttu kasvattajan luona nimellä Pikkis - kokonsa vuoksi. Kutsumanimineuvottelut ovat kotona tiukasti käynnissä...

 

033-normal.jpg

Ensin näimme ns. parhaat puolet eli levollisen pennun unihetken.

 

048-normal.jpg

Vaikka olenkin vielä kooltani pienin niin en takuulla jää alimmaiseksi!

 

058-normal.jpg

Fiksu pentu - osaa jo antaa tassua??

 

066-normal.jpg

Tässä olen siskoni J'Lon seurassa

 

079-normal.jpg

Pikkiksen vatsan alla tuntui olevan rutkasti enemmän tassuja kuin muilla pennuilla. Se rallatteli ihan omia reittejä ja ihan omalla nopeudellaan. Emäntää jännittää tulevat koitokset mikäli agikentille saakka päästään :)

 

Pennut olisivat luovutusiässä juuri agin maajoukkuekarsintojen alla. Haluan kuitenkin käydä katsomassa karsinnat joten pentu haetaan uuteen kotiinsa heti karsintoja seuraavana arkipäivänä. Pitänee alkaa jo rullailla mattoja pois ja säilyttää kaikki saapuvat sanomalehdet. Nala on vielä onnellisen tietämätön tulevasta pikkuriiviöstä mutta eiköhän alun kauhistus muutu iloksi. Pääsee "jasittava" maistamaan omaa viiden vuoden takaista lääkettään ;)