Tavattiin viikko sitten uintitouhujen merkeissä sekä Lillan veli Tiko että näiden sisarusten Mango-täti. Mango on hulluna uimiseen joten se ei paljon pentujen perään katsellut, pitänee pistäytyä erikseen jollain "kuivan maan lenkillä" niin pääsevät leikkimäänkin. Penskoilla oli ikää lenkin aikana 10,5 viikkoa ja touhu oli pääasiassa hiekan kaivamista :)

017-normal.jpg

Mango-täti on erinomainen uimari

033-normal.jpg

047-normal.jpg

050-normal.jpg

 

Eilen tapasimme myös Sulo-cockerin jolla on ikää nyt 8 kuukautta. Siitäkin huolimatta että Sulon Oma Ihminen ei näistä "tukkakuvista" tykkää niin julkaistaan ne täällä - eihän tätä kukaan lue ;) Sulo on siis menossa piakkoin trimmiin ja näyttelyyn, nyt on karvaa enemmän kuin tarpeeksi. Ja hauskaa onkin tuo karva kun se jää kellumaan veden pinnalle. Ei muuten käy kateeksi tuo märän pitkän karvan sekä hiekassa leikkimisen yhdistäminen....

066-normal.jpg

067-normal.jpg

069-normal.jpg

078-normal.jpg

081-normal.jpg

Molemmat koirat ovat väritykseltään black and tan, sävyeroa vain on huomattavasti. Sulo oli Lillan mielestä kovasti kiinnostava mutta silti sitä piti juosta täysillä vauhdilla sekä täydellä kiljunnalla karkuun. Koskakohan tuo oppii ettei sitä kiljumista tarttis niin kauheasti käyttää?

Lillan 11 - viikkoismitat olivat 5,3 kg ja korkeus noin 31 cm.