Kun Isäntä ja Pikkuemäntä ottivat suunnan Etelä-Suomeen 12.9.2014 starttasi tämä Emäntä toisen auton kohti Kokkolaa. Nala oli ilmoitettu kolmeen starttiin lauantaille ja koska päivästä tulisi pitkä oli ajatus harjoitella samalla reissulla hotelliyöpymistä Lillan kanssa, Nalallehan se on jo tuttua puuhaa. Siispä Hotelli Kaarleen Kokkolaan.

Reissu meni oikein hyvin koirien kanssa. Lilla osasi olla (pentumaisen) rento hotellissa ja käyttäytyi lopulta paremmin kuin oppaaksi lähtenyt Nala. Pitemmän aikaa jatkuvat yöherätykset oli olleet riesana mutta tuolla hotellissa sain pitkästä aikaa nukkua kokonaisen yön - voi sitä ihanuutta :)

Kisaratojen suunnittelusta ja tuomaroinnista vastasi Hilpi Y. En ole aiemmin hänen radoillaan kisannut mutta varmasti menen jatkossa. Radat tuntuivat äkkiseltään helpoilta mutta kyllä niillä näkyi joillekin koirille löytyvän ansapaikkojakin. Meille radat kuitenkin tuottivat uramme ekan triplanollan joten YES! Kisapaikalla jo tuulettelin saavuttaneemme samalla arvokisavaateet kesälle 2015. Totuus tältä osin paljastui seuraavana aamuna kotona kun selasin kisakirjaa ja totesin meillä puuttuvan yhtä aginollaa mutta hypärinollia olikin sitten neljä... no pöh.