Eläinlääkärireissu on takana ja Adalla on kova krapula :) Mentiin klinikalle klo 10 aikoihin ja Ada yritti jokaisen sisäoven avauksen yhteydessä ängetä ennen omaa vuoroaan eläinlääkärin luokse - on vissiin saanut aina nameja klinikkakäynneillään ;) Painoa oli vaakan mukaan tänään 24 kg joka on Adalle ihan normaali. Tutkimisen jälkeen Ada sai rauhoituspiikin. Ainetta annettiin varovainen määrä Adan sydänvian vuoksi ja sain jäädä sen kanssa huoneeseen odottamaan riittääkö rauhoitusaineen teho. Jonkun aikaa huoneessa pörrättyään ja mm. roskikset dyykattuaan Ada hakeutui viereeni, nojaili polveeni ja lopetti hännän heilutuksen (normaalisti se heiluu aina hereillä ollessa). Silloin tiesin ettei uni ole enää kaukana. Lähtiessäni huoneesta se yritti vielä mukaan mutta jäi suosiolla makoilemaan kun sanoin että "lattialla on hyvä paapata".

Palasin hakemaan Adaa reilun kolmen tunnin kuluttua ja sieltähän olikin kiireen vilkkaa lähdössä kotiin sekava (epämääräistä ulinaa), nälkäinen mutta häntää heiluttava koiruli. Hoippuen selvittiin autolle saakka ja juuri kun valmistauduin nostamaan Adaa auton takaosaan, se päättikin hypätä itse ja varmistaa että pääsee pois päihdyttäviltä seuduilta.

Kotona laitoin Adalle makuupaikan pesuhuoneeseen/kodinhoitohuoneeseen ja siellä se nyt vaikertaa. Silva on ihmeissään eikä ymmärrä mikä Adaa vaivaa joten sekin sitten vinkuu ja ajoittain ulahtelee - suht rasittavaa.... Toivottavasti nukutuksen vaikutus lakkaa ennen yön tuloa, muuten Ada ei saa ruokaa tänään ja sehän olisi Noutajalle totaalikatastrofi!!!

Tikkien poisto on tiedossa 10-12 vrk:n kuluttua. Toivottavasti haava saa parantua rauhassa - ongelma kun ei ole pelkästään siinä että Ada voi nuolla haavaa. Hoivaajaluonne Silva on äärettömän kiinnostunut kaikenlaisesta huolenpidosta ja sen pitäminen irti haavasta lienee vaikeampi tehtävä.