Viikonloppuna kisattiin OKK:n viimeiset agikisat tälle vuodelle. Nala oli ilmoitettu kaikkiin kolmeen starttiin ja tuomarina oli Kari J. Kaikki radat olisivat olleet suoritettavissa joten miksipä en koiraa niin ohjannut?? Tuloksena siis jälleen kolme hylkyä.

Onnistumisia:
- pujottelut joka radalla menivät hyvin, yhden kerran tosin ajautui rallattelemaan muualle kuin suoraan pujotteluun.
- kontaktit tuli kohtuullisella vauhdilla
- etenemisnopeus oli hyvä
- oli kuulolla

Epäonnistumisia:
- kaikesta harkasta huolimatta pakkovalssissa yritti tuijotella rimaa toiselta puolen estettä joten tuli vaikeuksia ohjaukseen
- irtoaa turhan "liuhakkaasti" joissain kohdin eli olisiko syytä säätää ohjauksen tehokkuutta hieman maltillisempiin kuvioihin?
- Emäntä ei ehdi/rohkene liikkua tarpeeksi nopeaan jotta ehtisi tekemään kunnollisen poispäinkäännön - lopputuloksena tyylikkäästi esteen ohittava kelpi... Sama hitaus kostautui persjätössä: Emäntä myöhässä ja niinpä koira oli jossain ihan muualla kuin kuvitelma oli.

Näistä tunnelmista pitäisi jaksaa vielä puristaa ensi viikonlopun kisat jotka jäävät vuoden viimeisiksi. Odotukset ei ole korkealla, onhan alusta kohtuullisen raskas juosta joten esteille lähettämiset ja irtoamiset ovat totisesti arvossaan.