Pienoisen agilitytauon jälkeen vuorossa oli sekä lauantai- että maanantai-illoille ohjatut treenit. Kauheasti laiskotti lähteä lauantain treeniin varsinkin kun alla oli kisojen epäonnistumiset. Onneksi tuli mentyä sillä treeneistä jäi hyvä mieli vaikkei Emäntä tekniikoita taitanutkaan mutta nytpä sitten on aloitettu päällejuoksun, vastakäännöksen, pakkovalssin ja niiston harjoittelut. Ja Emännälle kun on tuottanut tarpeeksi mietteitä jo uudenlaiset valssit sekä persjätöt ;)

Lauantaina paiskittiin tämän kuvion kimpussa. Pätkät välillä 1-8 sekä 9-15. Nalalle parhaat kuviot toimi näin: vastakäännös kakkosella, päällejuoksu kolmosella, pakkovalssi nelosella ja päällejuoksu seiskalla. Sitten olikin jo Emännän pyörähtelymittari punaisella, ihan lauantaitansseista nuo kävi. Toisen satsi haaste oli hypyn 11 kääntäminen oikeaan suuntaan (takaisin tulosuuntaan) ja niisto hypyllä 13. Auts, uusia tekniikoita ja sen mukaisesti myös toistoja... Omatoimitreeninä otettiin keppejä vaikka kuinka vaikeista suunnista, tuijottaen koiraa tai jättäen laisinkaan katsomatta, kiihdyttäen edellä sekä hidastellen takana, välillä lähdin jopa kävelemään ihan muualle koko suorituspaikalta mutta eipä koira virhettä silloin tee...

 

Normitreenien mukaiset väännöt suoritettiin sitten tänään maanantaina. Tehtiin pätkät 1-8, 21-29 sekä omatoimisesti 41-46. Ekassa siis jälleen pakkovalssit kakkosella ja nelosella, taakselähetys ja päällejuoksu seiskalla. Toisessa pätkässä taakselähetys ja valssi esteellä 23, persjättö välillä 26-27, pakkovalssi esteellä 27. Tässä toisessa treenissä muuten saatiin aikaiseksi virhe pujottelussa, oh hoh! Koiralla tuli kova kiire perään mutta jälleen makupalojen kupissa odotellessa suoritus oli kaunis, nopea ja virheetön. Omatoimitreenissä oli lähinnä tarkoitus vain harkata pimeään putkeen lähetystä ja sieltä oikeaan suuntaan kääntymistä. Tää meni onneksi Nalalta heti oikein eli ei tarttenut sitä jankkailla.