Eilen lenkkeiltiin kuuden koiran laumassa Kannuksen reissulla joten tänään lisättiin koiramäärää entisestään. Viikonloppujen parhaita puolia on ehdottomasti se kun pääsee päivänvalolla ulkoilemaan isommassa koiraporukassa - silloin lepää niin Emännän kuin koirienkin mieli. Tänään lenkille mentiin kokoonpanolla neljä ihmistä, neljä flattia, kultainen noutaja, kaksi labradoria ja kelpie. Vauhtia ja touhua riitti!

Silva nauttii näillä lenkeillä siitä ettei Nala roiku sen korvissa tai hännässä vaan se saa liikkua rauhassa. Nala puolestaan saa touhottaa muiden koirien kanssa ja oppii samalla puhumaan koiraa entistäkin paremmin. Tosin seura oli kovin noutajamaista eli kohta varmaan korvat alkavat riippumaan ;)

Arki-iltojen lenkityksissä ahkerassa käytössä ovat olleet Emännän Joulupukilta saama otsalamppu ja Nalan kasvattajalta saama heijastinliivi. Näiden avulla Pystykorvan liikkuja on helppo seurata hämärässäkin maastolenkeillä, Silva puolestaan pysyttelee lähistöllä eikä ole katoamassa liian kauas. Sille ei viitsi heijastinliiviä hankkia koska se ei pidä takeistakaan. Valjaat jo tuntuvat rajoittavan sen liikkumista tarpeeksi.