Pitänee saada näpyteltyä muutama rivi edellisviikon treeneistä ennen kuin huomenna rynnistetään uusiin. Miten tämä aika kuluukin niin himskatin nopeaan ettei mitään muka ehdi tekemään...

Aloitettiin viime tiistaina uusi agilityvuosi uudessa ryhmässä. Meidän lisäksi treenaavat bortsut Kiia ja Roy sekä x-rotuinen (?) Ronja. Kivan oloinen ryhmä meillä. Kouluttajana ainakin tällä kertaa oli Mikko.

Aluksi testailtiin koirilta kaikki kontaktiesteet sekä kepit. Puomi ja A menevät hyvin mutta keinua pitäisi alkaa toden teolla treenaamaan. Nala haluaa mennä pamauttamaan keinun ja hyppää siihen sivusta jo aikaisessa vaiheessa, keinutus on kuitenkin edelleen oikea kammotus: se pyrkii kauhealla raivolla pois keinun kyydistä. Tätä pitäisi saada aktiiviseen treeniin. Kepit menivät varsin kivasti, tehtiin jälleen parin ohjurin avulla kun takana oli kuitenkin yli kahden kuukauden agitauko.

Keinuongelman vuoksi teimme alla olevasta radasta (piirretty hiukan sinne päin) oman muunnoksen. Meno ei ollut niin karmeaa kuin Emäntä ennalta pelkäsi mutta kyllä me jouduttiin toistamaan montaa kohtaa ja monen monta kertaa. Emännän jalka ja selkä pysyivät hyvin tahdissa mukana eli liikkumista ei niiden osalta tarvinnut varoa ainakaan tietoisesti. Isosta toistomäärästä ja huonosta kunnosta johtuen lopulta kaatui hiki päälle! Upeaa kuitenkin oli kun rengas meni maksikorkuisena ihan tuosta vain eli edes jotain oli pikku-kelpin päässä kypsynyt tauon aikana valmiiksi.

 

Nythän Emännän työtunnit ovat varsin vähäiset eli periaatteessa olisi mahdollisuus ostaa treeniaikaa hallista ja ajella päivisinkin treenaamaan keinua. Opinnot kuitenkin pitäisi puristaa loppuun ja kumpikohan tulisi helpommin valittua.... Katsellaan.