Emäntä huomasi Silvaa kisoihin viedessä että rokotukset olisivat pian menossa vanhaksi. Päivämäärää tarkastellessa piti todeta että Silvan rokotus olisi vanhentumassa Nalan 1-vuotissynttärinä eli niitä ei saisi vietyä samalla kertaa vastaanotolle. Tarkemman pohdinnan jälkeen mielipide muuttui: hyvä ettei niitä tarvitse viedä yhtä aikaa, pysyvätpähän paremmin hallinnassa. Mukaan keikalle lähtikin sitten Pikkuemäntä joten hallintaharjoitusta siinäkin tuli :)

Eläinlääkäri tutki Silvan läpikotaisin ja huomautteli pitkin sen kroppaa olevista pahkuroista ja näppylöistä. Emännän ylimalkainen kommentti oli vain tyyliä "joo, siinä ne on olleet jo pitkän aikaa..." Lopulta Silva sai rokotteet ja Emäntä puolestaan ohjeistukset nykypäivän rokotusten voimassaoloajoista. Seuraavat pakolliset rokotukset on kuulemma sitten kahden sekä kolmen vuoden kuluttua. Heh, tähän oli pakko todeta että eiköhän ne tämän koiran viimeiset rokotukset olleet tässä kun ikää on pian 11 vuotta.

Rokotuskeikan iloinen uutinen oli Silvan noussut paino. Käsikopelolla tuntuu sille että koira on saanut kevyen patjan rasvaa kylkiluiden päälle mutta edellisenkin kerran Emännästä tuntui samalta ja silloinhan vaaka näytti edelleen 27 kiloa. Tällä kertaa vaaka (kylläkin eri) näytti jopa 29,5 kg joten suunta on oikea. Omasta mielestä koira näyttää nyt aikas passelilta sporttipaketilta mutta näyttelyyn toki saisi olla enemmän painoa. Sinne ei kuitenkaan olla nyt menollaan joten tää olis hyvä nyt.

Liikkumisen suhteen Silva on nyt paremmassa kunnossa kuin viikonloppuna vaikka ulkona ravatessa näyttäisi sille kuin takapotku olisi normaalia lyhyempi. Se mietti hetken ennen autoon hyppäämistä mutta hyppäsi sitten varsin vaivattoman näköisesti. Mitä ilmeisimmin viime viikonlopun kompurointi oli sitten jotain lihasjumia tms.  Näin ainakin toivotaan.