Tänään kirmailtiin kevään viimeiset agitreenit Activella. Samalla tarjoiltiin myöskin treenikamuille herkkuja luokkanousun kunniaksi. Parilla edellisellä treenikerralla Emännän osaaminen on ollut heikohkoa ja lopputulos masentava mutta tänään meni omasta mielestä oikein kivasti ja jäi hyvä mieli jäädä tauolle. Olisivatkohan Mikko ja Mari tehneet tarkoituksella "hyvänmielentreenin" kevätkauden päättäjäisiksi ;)

Koneen äärellä radan hahmottelu ei jotenkin nyt tuntunut onnistuvan mutta kuvasta saa summittaisen käsityksen radasta.

Huisi kiire tuli 3-putken aikana joten ei muuta kuin takaaleikkauksella esteiden 4 ja 5 väli. Syötöt kepeille onnistuivat oikeinkin hyvin. Tarpeeksi aikaisin ajoitettu ja koiran ponnistuspaikkaa kohden suunnattu käännös sai Nalan kääntymään hienosti esteillä 10, 11 ja 18. Tiukkaa jarrua ja sen jälkeistä kääntöä vaadittiin esteellä 17 sillä koira vetäisi pari kertaa hypyn laakaan niin että juoksi pujottelun läpi ja putkensuuta kohti.

Treenien ja jäähdyttelylenkin jälkeen Emäntä polkaisi volkkariin vauhtia ehtiäkseen katsomaan KAS:n minimaalisia ilta-agikisoja. Moottoritiellä tuli juututtua liian kauaksi aikaa rekan taakse ja niin sitten kävi että Henna ja flatti Unni olivat juuri ehtineet suorittaa maxi3-ratansa ennen kuin Emäntä pääsi perille. Kerrankin kisat alkoivat etuajassa, mrrrhhh. Koirakon tulos radalta oli nolla ja koskapa olivat myöskin nopeimpia niin Unni sai A-SERTin ja valioitui tänään. Onnea "Nalan kormuuttaja"-Unnille sekä Hennalle, agivalion saaminen tähän rotuun on upea suoritus! On muuten vasta neljäs AVA flateissa!