Tänään koitti totuuden hetket kun Adan piti lähteä lääkäriin otattamaan röntgenkuvat leuasta sekä koepala suun patista. Ada sinnitteli tapansa mukaan viimeiseen saakka hereillä ja sillä hetkellä kun häntä lakkasi heilumasta, lysähti flattineito äksänä kenttään. Emännän olo oli sairastelun vuoksi erittäin heikko joten toimenpiteiden ajaksi pääsi onneksi poistumaan autoon makoilemaan.

Reilun tunnin päästä Emäntä soitettiin hakemaan uneliasta koiraa joka heilautti häntäänsä pari kertaa mutta jatkoi jälleen uniaan. Herätyspiikin avulla koiraan saatiin sen verran eloa että se jaksoi kävellä autolle kerjättyään ensin ruokanäytepussien äärellä hyllyn vieressä :)

Lääkärin viesti oli toiveikkaan kuuloinen. Röntgenkuvassa ei näy muutoksia leukaluun alueella ja kasvain on rauhallisen näköinen. Koepalasta saadaan tulokset parin viikon päästä joten nyt ei muuta kuin odotellaan.

Silva ei voi ymmärtää miksei pääse pidemmille lenkeille kuin metsänlaitaan. Onneksi takana on raskas leirireissu joten se malttaa makoilla aloillaan paremmin kuin ihan normaalitilanteessa malttaisi. Eiköhän tuo Adakin taas huomenna jaksa kävellä ulkona ihan ok - kunhan vaan Emäntä toipuisi samaan.