Hehee, nyt päästiin kotorintamalla siihen vaiheeseen että ohikulkijat yrittävät arvailla Nalan rotua. Tähän asti Emäntä on tottunut siihen että flatit ovat settereitä tai labradoreja (tähän yhdistämistä ei kyllä millään itse tajua...). Tuon villimpiä arvauksia ei vastaan ole tullut vaikka moni on yrittänyt selitellä että "siis sileäkarvainen noutaja, labradorillahan on sellainen sileä karva...".

Aikuiset ihmiset ovat poikkeuksetta yrittäneet kysyä että mitä siitä pitäisi tulla isona, tuota samaa Emäntä itsekin käyttää silloin kun on rodusta (tai monirotuisuudesta) epävarma. Paras kommentti kuului pyörillään ohi ajaneilta noin kymppivuotiailta pikkutytöiltä: "mahtaako tuo olla chihuahua? Joo, kyllä se varmasti on sellainen".

Nalan korvat yrittävät kovasti nousta pystyyn. Merkittävää edistystä on tapahtunut kahden viimeisen päivän aikana. Perjantaina sattui vieläpä niin että joku collieita kasvattava nainen pysäytti autonsa tien viereen ja tuli ihastelemaan reipasta pentua. Kertoi huomioineensa että korvansa myöhemmin pystyyn nostaneet pennut ovat muita terveempiä. Jaa, näinköhän on??

Eilen hankittiin talouteen diginäytöllinen henkilövaaka jotta painon arvioiminen olisi helpompaa. Punnituksen mukaan Nala painaa nyt 3,7 kg eli paino ei liene noussut viikossa juurikaan mutta tuntuu kuin koivet olisivat kyllä venyneet.