Blogi ei ole päivittynyt kun tuntuu ettei mitään tapahdu - tai no sitä normiarkea toki tapahtuu. Kovan pakkasjakson aikana Nala aloitteli uudelleen tuhoja kotona: koirien sänkyä oli pureskeltu toimettomuuden karkoittamiseksi. Piti muistuttaa Pystykorvaa siitä ettei isoa metallihäkkiä ole vielä hävitetty varastosta eli koppihoito alkaa jos tuhot ei lopu. Onneksi pakkaset on loppu ainakin hetkeksi niin ulkoilua tulee pitemmälti.

Alkuvuosi on kuljettu niin Activen kuin OKK:n treeneissä vaikkakin parit OKK:n treenit jäi väliin kovan pakkasen vuoksi. Koiraa on niin vaikea saada tarpeeksi lämmitettyä noin 30 asteen pakkasessa. Kuvioissa on tuntunut ajoittain onnistuvan pidempiäkin pätkiä ja välillä on löytynyt jopa Emännältä itseltä ajatusta siitä miten koira saattaisi toimia - vaikka linja poikkeaisikin muiden ryhmäläisten kuvioista. Alla parit Activen treenit.

Tässä treenissä mentiin aikas kivasti esteelle 13 saakka ja sitten alkoi takkuamaan kun koiraa olisi pitänyt saada tiukkoihin kääntöihin. Pitkäksihän sillä tahoo nuo käännökset mennä ja Emännän ennakoiva ohjaus on aika surkeaa "mitä, nytkö jo piti liikkua?". Tätä treeniä käytiin jankkaamassa yhdellä viikolla kahdessa eri ryhmässä kun Riitta luopui treenivuorostaan.

Yllä oleva treeni tuntui rataantutustumisvaiheessa ihan kaaokselta, tuntuu ettei kuvio jäänyt millään päähän. Niin se kuitenkin vaan alkoi selkiytyä muutamalla toistolla ja Mikon vinkkien avulla lopputuloksesta tuli erittäin siedettävä versio. Jäi oikein onnistunut mieli niin ohjaajalle kuin koirallekin.