Nala-neiti on saavuttanut 15 viikon iän ja elopainoa on kertynyt 7,4 kg. Vilkas tapaus tuntuu olevan mutta joissakin koulutustilanteissa on tullut hiukkasen malttia lisää. Mm. perusasennossa istuminen onnistuu jopa muutamia sekuntia - tosin Emännällä on tällöinkin namit kourassaan joten ei tarvitse lähteä levottomana pomppimaan edestakaisin.

Hampaita ei Nalalta ole vielä lähtenyt vaikka parilta siskolta niitä tuntuu jo irronneenkin. Eilen kyllä kokeiltiin muutamaa etuhammasta ja ainakin kolme niistä jo heilui lupaavasti. Lisää siis taistelu- ja repimisleikkejä ;)

Ihan joka yö ei ole tarvinnut enää ulkoilla mikäli viimeinen ulkoilu tapahtuu klo 24 aikoihin ja aamu alkaa viimeistään klo 6, tämän välin siis jaksaa kutakuinkin riehumatta levätä. Kunnon iltalenkin kyllä nuokin unet vaatii ja lenkkeily ei tällä hetkellä kauheasti innostaisi kun sääsket ovat vallanneet kotiseutumme. Samasta syystä TOKO-treeni tehtiin eilen pesuhuoneessa ;) Oven takaa kuului Adan ja Silvan "nenätuhina" kun yrittivät oven läpi päästä selvyyteen mitä kakara saa palkkioksi ja millä tempuilla tuollainen herkkumäärä oikein lunastetaan.

Emäntä on aina luullut että mm. koirat osaavat varoa syömästä luonnosta itselleen vaarallisia kasveja. Tämä ei tunnu pätevän ainakaan Nalan kohdalla sillä mikäli Emäntä näki aamulla oikein niin pikkukoira yritti syödä pienen pientä korvasientä! Onneksi teko tuli nopeasti huomatuksi ja siten myös sienen loppuun syöminen estetyksi.

Emäntä on saanut hankittua uuden kameran entisen rikkouduttua. Nyt vaan enää jää ongelmaksi että missä ihmeessä ne kuvat otetaan kun kotipihalla ei sääskipaljoudessa kauaa kyykitä. Tyylikkäitä kuvia kasvattajalle taas pesuhuoneessa kuvattuna??