Niin, siinäpä se oikeastaan otsikossa tulikin tärkein tieto viikonlopun kisojen tuloksista. Emäntä taituroi lainakoira-Taikan kanssa neljä rataa joista ensimmäinen oli KAS:n seuranmestaruuden ratkaiseva ja sieltä tuli komea voitto nollatuloksella. Taika on siis maxiykkösten seuranmestari vuodelle 2007 ja sai palkinnoksi 15 ilmaiskisaa normaalien palkintojen lisäksi. Rata ei ollut mahdottoman kaunista agilitya (täpäriä tilanteita, hassuja ohjauskuvioita ja koira aivan kierroksilla) mutta tulos oli tärkein :) Toisessa kisassa (hyppyrata) koira pudotti loppusuoralla yhden riman, syytä tähän en tiedä. Sunnuntaina mentiin myös kaksi kisaa ja niistäkin molemmista tuli 5 vp. Eka rata oli loistava mutta toiseksi viimeisen esteen eli puomin alastulo jäi ottamatta Emännän hätäilyn vuoksi. Toisella radalla Emäntä keskittyi puomin oikean suorittamisen ohjaamiseen niin täysin että jätti kai koiran liian lähelle ekaa rimaa ja näin ollen rima tippui kun koira starttasi innokkaana liikkeelle. Harmi juttu! Radoista jäi kuitenkin erittäin positiivinen mieli kaikenkaikkiaan. Ihanneajatkin olivat tänä viikonloppuna Taikalle leikkiä: ajat alittuivat noin 15 sekunnilla.

Ada ja Silva kisasivat kumpikin kolme kisaa. Seuranmestaruudessa Ada teki "adat" eli ponkaisi näyttävästi puomin alastulolta ilmaan: 5 vp. paukahti. Silva hylkääntyi heti alkumetreillä ja loppuratakin oli karmeaa katseltavaa - mm. loikka lähes A-esteen harjalta... Sunnuntaina ratkottiin piirinmestaruus kolmosluokissa ja sinne tuomari olikin tehnyt hiukan haasteellisemmat radat. Adalle tuli ekalta radalta harmittavat 10 vp. puomin alastulon loikan vuoksi (?) sekä pujottelun väärästä aloituksesta, menipä vielä reilut 2 sekuntia ihanneajan ylikin. Toiselta radalta Ada teki nollan ja aikakin riitti alittamaan ihanneajan. Silvan eka rata oli jälleen järkyttävää kohellusta vaikka tulos saatiinkin tyyliin 22 vp... Toiselle radalle ei pää enää kestänyt ja Emäntä sai intopiukan Silvan ohjattua juuri siihen mistä oli kanssakilpailijoitaan varoitellut. Väärän radan jälkeen ohjaus levisikin käsiin ja loppu oli jälleen karmeaa katseltavaa. Kaiken tämän järjettömän touhotuksen jälkeen Emäntä päätti ettei Silvaa ilmoiteta agiradalle kisaamaan ennen kuin kontaktiesteiden suorittamiselle on edes YRITETTY tehdä jotain parannusta!!