Eipä jaksa Emäntä muistaa milloin olisi viimeksi päässyt osallistumaan kaikilla kolmella ohjaamallaan koiralla treeneihin saman viikon aikana.

Tiistaina osallistuivat Ada  ja Silva treeneihinsä. Ryhmällä ei edelleenkään ole vetäjää joten Emäntä on jotenkin kummasti ajautunut siihen tilanteeseen että päällepäsmäröi aina ryhmän suunnitelmia. Nytkin hallilla oli valmiina valmennusryhmän rakentama rata. Eihän me tiedetty miten se olisi kuulunut tehdä joten mentiin sitten Emännän ideoiden mukaan. Oli varmasti rutkasti helpompi kuin se oikea versio ;) Emäntä on yrittänyt olla puuttumatta treeneissä tapahtuviin juttuihin mutta joka kerta saa nolona todeta että yhtäkkiä onkin kuin kouluttajan asemassa ja ohjeistaa muita kuinka rataa voisi vaihtoehtoisesti mennä. Noloa... Ada ja Silva olivat kuitenkin touhua täynnä eli mielenterveysagilitystä lähinnä oli kyse kun eihän meille sitten kukaan tullut opastamaan kuinka tehdä suorituksia paremmin...

Taikakin treenasi torstaina. Minna K. piti treenin jossa mukailtiin hyvin pitkälti OKK:n kisojen kolmosten rataa (sitä jolta Ada sai harmittavan HYLyn). Koiruus kulki radalla oikeinkin kivasti, toki suunnittelua auttoi se että radan oli kisatilanteessa mennyt toisella koiralla ja osasi suhteuttaa asioita aiemmin kokemaansa. "Pujottelun jälkeinen elämä" oli kaikista vaikein koska Taikaa ei kestä vielä vedättää pujottelun aikana.