Lauantaina piti olla pitkästä aikaa Emännän ja Taikan startti agilityssa. Silvaa ei oltu mukaan ilmoitettukaan ja hyvä niin koska se aloitti sopivasti juoksun. Emäntään kuitenkin iski Pikkuemännän päiväkodista tuliaisena tuoma karmea vatsatauti ja niinpä puolikas suku sairasti koko viikonlopun. Taikan osalta jäi väliin yksi kisa ja lisäksi Emännän olisi pitänyt työskennellä kolmessa kisassa talkoolaisena. Saapa nähdä kuinka syksyn koulutusryhmiin haun nyt sitten käy :(

Harmillinen juttu tuo Taikan peruuntunut kisa. Taikan Oma ihminen oli kyllä huomannut koiran taas ontuneen hieman joten siinä mielessä kisaamattomuus ei haitannut. Treeneissä ongelmaa ei ollut (ja otti jopa kontaktit!) mutta autoon hyppääminen näytti olevan vaikeaa. Hankalaa on kun koirasta ei lääkärissä mitään vikaa löydy mutta oireilua silti ajoittain on.

Sunnuntaina oli kuitenkin Nalan vuoro päästä katsomaan agikisoja. Harmittavasti kisat pidettiin jääkiekkokaukalossa joten koiruli ei maasta nähnyt suorituksia. Sylistä katsoi muutamia ratasuorituksia mutta keskittyi lähinnä tuomari käsien huitomisen seuraamiseen :) Kisapaikalla oli todella paljon pentuja ja niistä useaa pääsi Nalakin moikkaamaan ja niiden kanssa painimaan. Touhussa oli jäädä isommat kakkoseksi... Viihdyimme kisoissa yli kolmen tunnin ajan ja kylläpä pikkukelpo olikin väsynyt kotiin päästyään.