Koska Silva aloitti juoksun ennen seuramme vuoden viimeisiä kisoja emme siis kisanneet tänään. Sen verran Emäntä ehti kurkkaamaan kolmosten rataa ja suorituksia että ei jäänyt harmittamaan osallistumattomuus - esim. keppikulma olisi ollut aikas haastava.

Taika pääsi osallistumaan kahdelle agilityradalle. Joidenkin paikalla olleiden mukaan radat olivat vaikeita mutta Emännän mielestä ne eivät olleet yhtään mitään verrattuna jokamaanantaisiin treeneihimme. Näiden ratojen vaikeus oli suureksi kiihtynyt koiran suoritusvauhti joka ei yhtään helpottanut kuumaksi kiihtyvän koiran hallintaa. Eka rata oli katastrofi: koira alkoi alussa ohjautua väärin mutta pelastuksen kautta matka jatkui. Putken suuta se ei löytänyt, nopealla suoralla pudotti riman (ei tyypillistä Taikaa) ja loikkasi molemmat kontaktit (puomi ja A). Lisäksi koira oli suorittanut renkaan jo kerran oikein mutta toisella kerralla sitä ei enää osattukaan ja Emäntä otti tuomarin kielloista huolimatta pari uusintayritystä - molemmat ekan väärin menneen kerran toistoja, mrrhhhhhh. Koiraa olisi matkan teko innostanut edelleen mutta Emännän hermot petti ja maaliin tultiin kävellen. 

Toinen rata oli hyvin samantyyppinen rataprofiilin kannalta. Tämä rata meni kuitenkin ohjauksellisesti paremmin eli koira ohjautui ihan sinne mihin pitikin - joissakin kohdissa aivan unelmallisen helposti. Rata oli todellinen vauhtirata joten maisemia ei ehtinyt vilkuilemaan. Radan ainoina ongelmina olivat taas nuo puomi ja A, molemmilta Taika loikkasi komean loikan. Ei siinä jäänyt tuomari Jarmo J:llä laisinkaan epäselväksi tuliko pinnoille koskettua vaiko ei. Nyt siis taas on paikallaan kisatauko ja yritetään saada treeneissä koira provosoitua tekemään kontaktivirheitä jotta päästäis sitä myös asiasta ojentamaan.