Nalasta on tullut virallisesti "iso" kun äiti-Jilla pyöräytti maailmaan pikkusiskoja ja -veljiä Joulupäivänä. Nyt ei voi enää uskotella että käsissä olisi ihan pentukoira kun seuraava pentuekin on jo maailmassa ;)

Ensi viikolla pitäisi alkaa ohjatut agitreenit jonne lähdetään testaamaan pysyykö Pystykorva näpeissä. Juoksun suhteen on vielä arvonnassa että voidaanko osallistua ekalle treenikerralle joten annetaan kouluttajan päättää asiasta, kysely on jo laitettu menemään. Tätä ennen startataan kuitenkin näyttelyvuosi Kajaanin KV-näyttelystä jonka jälkeen taukoa tuleekin varmaan useampi kuukausi, täällä Pohjois-Suomessa kun ei ole ykkösryhmän näyttelyitä oikein tarjolla.

Silvan vointi vaihtelee kovasti. On hyviä päiviä jolloin se kaahaa kiitolaukkaa Nalan kanssa ja jaksaa painia. Sitten on niitä päiviä jolloin koira on levoton ja läähättävä tai vaihtoehtoisesti nukkuu koko päivän eikä juuri hötkyile. Tilanne vaihtelee jatkuvasti mutta onneksi pääsääntöisesti vointi on ok. Pläskit siltä on taas huvenneet kokonaan joten pikkuisen saisi eväiden määrää lisätä. Hennan houkuttelemana laitettiin ilmaisen ilmoittautumisen näyttelylappu lähiryhmikseen joten katsotaan kuinka kylkiluita saadaan piiloteltua - näyttelykäyntiä ennen pitäisi trimmata "söpöt" kulmakarvatkin pois :)

Emäntä palaa takaisin työelämään ensi viikolla, johan tuota on tullut oltua kotosalla lähemmäs 5 kuukautta. Toiveissa olisi saada opiskelut kevään aikana päätökseen kun niihin tuli taukoa selkäongelmien vuoksi. Agilitylisenssikin on tälle vuodelle jo maksettu, sehän on hyvä pitää voimassa vaikkei kisaamaan aikoiskaan - ihan vaan vakuutusturvan vuoksi. Tosin kyllä ne kisatkin haaveissa ovat - sitten joskus.