Tiistaina treenattiin tämän vuoden viimeiset ohjatut agitreenit Nalan kanssa OKK:lla. Nyt jäädään hienoiselle tauolle ja ilmoitettiin Tarjalle että emme ole treeneissä 25.12.2013 eikä myöskään 1.1.2013 - jotain taukoa sentään pyhien ajaksi.

Kevätkauden osalta meillä saattaa muuttua Activen treeniryhmä keskiviikolle, ainakin sähköpostissa oli kyselyä siitä sopisiko tämä järjestely. Ellei kyseinen treenipaikka jo mennyt jollekulle muulle niin meidän perheen arki kyllä helpottuisi jos maanantai ei olisikaan enää harrastusten hässäkkäpäivä vaan treenattais Nalan kanssa eri päivänä kuin muu perhe. Katsotaan kuinka käy.

Uskaltaako tätä tänne blogiin kirjoittaakaan mutta pakko mainita että Silvan tilanne on tällä hetkellä paljon parempi kuin aiemmin. Ylimääräisiä siivoushommia ei ole työpäivien jälkeen ollut ja ainakin viikon verran on nyt nukuttu kokonaisia öitä eli koiraa ei ole tarvinnut päästää tontille ulkoilemaan. Parina yönä olen kyllä herännyt siihen että Silva on vinkunut/"pihissyt" Nalan makuukopan vieressä ja tuijottanut sitä niin pitkään että ruskea Kissakoira on joutunut siirtymään paikaltaan ja musta Luppakorva-Tyranni on vallannut pedin tyytyväisenä suuresta voitostaan.

Tästä Silvan piristymisestä ilahtuneena päädyin vihdoinkin pesemään koiran joka on ollut syksyn ajan turkki rasvaisena ja trimmaamattomana. Päässä on ollut ajatus että vieläkö tuota koiraa on järkevää alkaa pesemään ja trimmaamaan. Ajatus kuulostaa julmalle mutta Silva ei todellakaan nauti kummastakaan toimenpiteestä joten ne ovat sille lähinnä henkistä kidutusta. Koko porukan jouluviihtyvyyden takaamiseksi pesu kuitenkin suoritettiin eilen illalla ja föönattiinkin vielä ettei koira palellu iltaulkoilun aikana -24 asteen säässä. Tälle iltaa edessä on vielä trimmaaminen joten parempi laitella valmiiksi laastarit sormiin kun aloittaa saksien käytön...

Toivotamme kaikille tutuille oikein nautinnollista Joulun aikaa! Levätkää, rentoutukaa ja nauttikaa olostanne!