Nalan agilityn jatkokurssi Activella alkoi lähes viikko sitten joten nyt piti kiiruusti piirrellä kuvat ennen kuin huomenna on seuraava treenikerta. Treeniryhmäksi meille oli valikoitunut ennestään tuttujen ja kokeneiden ohjaajien ryhmä jossa kaikilla on siis "uudet pennut". Mukana on pari bortsupentua, kroatianpaimenkoira sekä sheltti meidän lisäksi. Tosi kivaa!

Tunnin aluksi tutkailtiin koirien kontaktit puomin ja A:n osalta sekä saimme ottaa omiksemme pujottelua. Sitten lähdettiinkin tekemään pidempää harjoitetta.

Yllä olevassa treenissä Nalalla tuotti vaikeuksia pysytellä hypyillä 4-5-6 kun se tiesi että lopussa on target. Se olisi siis ohittanut vitosen mieluusti sisäkautta ja kuutosen puolestaan ulkokautta. Jouduttiin ottamaan loppuhyppyjä useamman kerran ennen kuin luonnistui oikein.

Seuraavassa treenissä Emäntä joutui miettimään tosissaan omaa liikkumistaan. Kaarroksen aikana ei voinutkaan rallatella tasaisella vauhdilla eteenpäin vaan välillä piti hiljentää ja sitten taas kiihdyttää kulkuvauhtia jotta koira ohjautui hypyille oikein. Vaan sitten kun se meni ok niin kylläpä tuntuikin mahtavalle! Lopussa upea irtoaminen putkeen ja maaliin. Heps, tätä lisää kiitos!

Huomenna Emännällä pukkaa kiirettä treeneihin kun Pikkuemännän muskarissa on päättäjäiset ja sinnekin pitäisi ehtiä käymään. Pitää karata pillimehujen ja keksien aikaan jotta ehtii ajoissa perille saakka. Edustusasuna taitaa olla verkkarit....