Nämä paukkupakkaset (tänä aamuna -32 astetta) on alkaneet tyhjentää Emännän muistia. Olisko kellään opastaa mistä saa uusia muistikortteja kun entiset tilttaa?

Eilen mentiin Nalan kanssa hallille tohkeissaan treenaamaan. Mukana oli oikeaoppisesti koira ja sille takki, herkut, namialusta, Emännän lenkkarit ja jopa juomapullo. No mitä sitten puuttui? No puuttui tällä kertaa ajantaju ja kellonlukutaito sekä hiukan muistia. Mentiin hallille klo 19 kun omat treenit oli alkaneet klo 18... Eteisessä piti ihmetellä miksi oman ryhmän jäsenet pyrkii ulospäin hallista ja seuraavan ryhmän jäsenet pukevat lenkkareita jalkaan. Eiiiiiiihh! Emännän ja Nalan onneksi koutsi-Mikko oli kiltti ja antoi meidänkin tehdä treenit muiden mukana vaikka ylimääräisenä ryhmässä oltiinkin. Kiitos toki kuuluu myös ryhmäläisille kun eivät alkaneet purnaamaan siipeilijästä :)

Kukaan ryhmän koirista ei mennyt radan osana keinua ja muutenkin koirat haluttiin palkata kontakteilla. Niinpä sitten tehtiin alla olevaa harkkaa kolmessa osassa: 1-7, 11-14 sekä 15-20. Vaikeinta Nalan kanssa oli tiukka kääntö muurilta nro 5 kuten myös keppien muistuttelu. A:lla ja puomilla esiintyi jostain syystä hidastelua alaslaskeutuvalla osalla. Viimeinen pätkä 15-20 meni kertarytinällä oikein, mahtava tunne! Emäntä vaan ei ehtinyt ihan sinne mihin oli kuvitellut joten esteelle 17 asti ei ehtinyt kun koira jo ampui oikein putkeen ja saman tien saikin alkaa ohjata estettä nro 19 :)

"Bonustehtävänä" Nala suoritti ekan kerran keinun kokonaan. Tämä tapahtui vahingossa kun se ei kääntynyt tarpeeksi tiukasti A:lle ekassa harjoituksessa. Niinpä lopputuloksena oli komea lentokeinu, uuuhh. Eli ei menny niinku Strömsössä...

Maanantaina käytiin myös Riitan ja Thelman kanssa omatoimitreenissä hallilla. Nala pääsi kokeilemaan vauvakeinulla keinahtelua. Nyt se keksi että kun keinulle asettuu makuulleen niin lauta ei ala tärisemään samalla tapaa. Oppiihan se tuon ennen kuin täyttää 10 vuotta, oppiihan?