Eilisellä agilityn korvausvuorolla Emäntä ja Nala pääsivät mukaan tekniikkaoppiin ja kertaamaan poispäinkääntöjä. Ryhmässä oli aika äänekkäitä koiria ja tämä näkyi Nalassa heti: se intoutui tuijottelemaan muiden tekemisiä ja pyöritteli korviaan hämmentyneenä. Hyvää treeniä siis tämäkin.

Hallin pienemmällä puolella pidetty tekniikkatreeni osoittautui oikein hyväksi. Tuli sellainen aihe joka Emännällä ja Nalalla on lyhyissä harjoitteissa onnistunut aika mukavasti. Niinpä Emännän ei tarvinnut stressaantua ja siten Nalakin selvisi ilman paineistumista. Tätä lisää, kiitos.

Tehtiin yhteensä neljää ohjattua ja valvottua treeniä, lisäksi väliajalla sai käydä tekemässä omikseen samantyyppisiä harjoituksia.

Eka setti siis 1-3. Tuossa luonnollisesti rytmitys ja sen jälkeinen poispäinkääntö esteelle 3.
Toka setti 11-13A. Koiran lähetys x-kohdasta esteen takaakiertoon ja rytmityksellä sekä poispäinkäännöllä koira putkeen 13A.
Kolmas setti 11-13B. Sama kuin edellinen mutta nyt matka jatkui suoraan ja kiltin hauvan kuului olla menemättä putkeen. Tuli huomattua että rytmityksen ollessa myöhässä ehti sessu valitsemaan hypyn 13B sijasta putken. Ai jai kun tarkkaa säätöä...
Neljäs setti 21-22. Koiran lähetys putkeen ja sitten olikin ihan rauhassa aikaa miettiä mihin kohtaan poispäinkäännön tekee jotta koira kääntyy esteelle 22 oikein ja jatkaa matkaansa takaisin putken suuntaan. Jälleen kerran rytmitys oli kaiken A ja O - se kun myöhästyi niin jopas tuli käännöksestä pitkänlainen.