Nala olisi pitänyt käyttää hieronnassa jo pari kuukautta sitten mutta aina tuntuu tulevan jotain estettä niin että ajan varaaminen on siirtynyt eteenpäin. Useisiin paikkoihin aika pitäisi varata pitkän ajan päähän mutta löytyipä kuitenkin Hundspa johon aika saatiin samalle viikolle. Eilisen treenin sivusta katsominen varmisti koiran olevan hieronnan tarpeessa, sen verran töksähtävää näytti hyppääminen olevan.

Tänään Nala pääsi tunniksi hierojan käsittelyyn ja alun levottomuudesta päätellen jumeja todella löytyi. Lantion alue oli käsittelyä vailla, lisäksi lapojen alueella oli kiinnikkeitä. Tunnin edetessä koira alkoi rentoutua käsittelyyn ja lähti lopulta hieronnasta ilman kiirettä pois. Kehuja tuli koiran tarpeeksi löysästä nahasta joka kuulemma kertoo riittävästä nesteen saannista, samanrotuiset ovat kuulemma usein tiukkoja nahan osalta.

Nalan hieronnan ajan Pikkuemäntä viihdytti toista työntekijää esittämällä kysymyksiä, tutustumalla työntekijän koiraan, tutkimalla myynnissä olleita tarvikkeita ja lukemalla Aku Ankkaa. Samaan aikaan uimassa ollutta auspai Sumua Pikkuemäntä ei ollut mennyt katsomaan mutta kävi lopuksi kurkistamassa uima-altaalle kun siellä oli joku muu koira uimassa. Tästä toiminnasta ilahtuneena Pikkuemäntä haluaisi nyt viedä Nalankin uimaan ja tämä laitetaan harkintaan. Tuo kuivanmaan elikko kun ei vaan ole mikään uimamaisteri...