Lämmin päivä takana, auton mittari näytti klo 15 aikoihin 21 astetta. Käytiin Pikkuemännän ja koirien kanssa vaunuttelemassa vajaan tunnin lenkki ja tuntui että koirat hyytyy matkalle auringonpaisteeseen. Ensin ajattelin että Adan sydän oireilee lämmöstä mutta kun Silvakin vaikutti yhtä vaisulta niin totesin että kait noilla koirillakin on jälleen talven jälkeen totuttelemista tähän lämpimään vuodenaikaan. Vai liekö tuo jo ikä: alkaa tuo "kisakalusto" vanhentua?? Asia välkähti tänään mieleen niin selvästi kun täyttelin koiraharrastusseuran tulevan syksyn agilitykoulutukseen hakulomaketta. Näytti huisin paljolta merkitä Adan iän kohdalle 9 vuotta ja Silvalle 8 vuotta. En käsitä, justhan ne oli
4 v ja 5 v - mihin tää aika karkaa? Toinen miettimisen arvoinen seikka oli se ettei mulla ollut merkitä tavoitteita tulevalle kaudelle/vuodelle. Adaa en enää SM-kisoihin haaveile raahaavani ja Silva puolestaan ei varmasti saisi tuloksia kasaan vaikka niiden kerääminen sallittaisiin koko elämän pituiselta ajalta, sen verran luovia ovat Silvan kisaradat ;)

Varasin tänään Adalle eläinlääkäriajan tikkien poistoon. Hoitaja kysyi puhelimessa onko haava parantunut hyvin... Silloin piti nolona tunnustaa että kait se on, en ole edes joka päivä sitä muistanut putsata. Sitten piti heti kurkata haavaan ja todeta että tosi siistiltä näyttää. Hyvästä paranemisesta kertoo sekin ettei kumpikaan koira tunnu koko haavaa huomioivan joten siisti ja kuiva se on.