Tänään oli Silvan vuoro astella näytelmäkehään Tornion ryhmänäyttelyssä. Onneksi liikkeelle lähtö oli vasta puolenpäivän aikoihin joten viimeisiä trimmauksia ehti tekemään kohtuu myöhään. Edellisiltana klo 23 oli suurin urakka hoidettu eli eipä jäänyt viimetinkaan ;) Koirat seurasivat kassin pakkaamista tarkasti ja tuossa vaiheessa Nala oli satavarma mukaan pääsystä kun Silva puolestaan alkoi vetäytyä Isännän suuntaan. Yllätys taisi olla molemmille suuri kun matkaan lähtikin veteraaniedustus eikä Pystykorva. Matka Hennan ja Oodin seurassa sujui rattoisasti.

Emäntä esitteli Hennalle Silvan "upeaa" trimmausta näyttelypaikalla. Olihan se kuulemma vähän sinnepäin niin kuin piti mutta käsky lyhentää pitkiä vatsanaluskarvoja ei kuulemma tarkoita samaa kuin nyrhiä ne lyhyeksi ruåtsalaiseen tapaan ;) No näillä mentiin ja taisivatpa vaikuttaa positiivisesti kun arvostelun viimeinen sana oli vallan mielenkiintoinen mutta ihan osuva. Tuomari Esko Nummijärvi tuumasi Silvasta näin:

"Rotutyyppi erinomainen. 12 vuotta. Kaunis pää. Jäntevä selkä, vähän pysty lantio. Hyvät raajat, kulmaukset. Hyvä karvapeite. Liikkuu ikäisekseen erittäin hyvin. Nuorekas." VET ERI2

Henna esitti Silvan ja missään vaiheessa tuomari ei pyytänyt paria pysähtymään vaan ringin kiertäminen jatkui koko arvostelun ajan ja voin kertoa että niitä kierroksia ehti tulla aika monta. Emäntää alkoi jo pelottaa että touhussa loppuu joko koiran tai esittäjän kunto. Hyvän karvapeitteen vinkiksi voisi kertoa että näköjään Dermosilin Intiimisaippua toimii erinomaisesti tuollaisissa viime hetken pesuissa, onhan se tekstinsä mukaan jälleenrasvoittava ;)

Flatit voitti ruotsalainen ruskea uros Flatterhaft Cool Cat. Emäntä ei äkkiseltään muista nähneensä yhtä komeaa urosta, aivan upea pakkaus se kyllä oli. Sillä oli vahva luusto, kauniit liikkeet, upea kiiltävä karva ja iloinen luonne. Alkaiskohan kelpien myötä tuo ruskea väri näyttää myös flateissakin kauniilta...