Kotikulmilla järjestettyihin koiranäyttelyihin on päästävä osallistumaan - jos ei muuta syytä oliskaan niin omien koiraseurojen kannatusmielessä ainakin. Sen lisäksi että Nala kävi molempina päivinä kehässä niin Emäntä osallistui sunnuntai-illan näyttelyiden purkutalkoisiin.

Lauantaina tuomarina oli Pedro Sanches Delerue Portugalista ja hän lausui Nalasta näin:
"Good type. Correct head. Good body. Well angulated. Sound movement. Coat could be in better condition."
AVO ERI1 SA VSP SERT CACIB
Tämän näyttelyn jälkeen olisi siis sertit kasassa muotovalion arvoa varten. Seuraavaksi tähyillään luonnetestikalentereihin. Nalan esiintyminen oli hyvää: se liikkui ja seisoi kivasti raviradan kaviouralla olleessa kehässä.

Sunnuntain tuomarina oli Hassi Assenmacher Saksasta ja hänen arvostelunsa kuului näin:
"Good size. Feminine head, nice expression. Very good headlines. Good stop. Excellent pigmentation. Dark eyes. Good ears. Well built body with correct lines and angulations. Moves well. Good coat and temperament."
AVO ERI1 SA PN2 CACIB
Tässä näyttelyssä esiintyminen oli jotain järkkyä. Nala ei pitänyt nurmikkoalustasta vaan pyrki haistelemaan sitä ja mitä ilmeisimmin hajut eivät miellyttäneet laisinkaan. Seisomisen osalta se tarjosi jatkuvasti istumista jota se ei yleensä näyttelyssä ole tehnyt - aivan kuin koko homma ei olisi koiraa suuremmasti kiinnostanut. Sertiä meille yritettiin tarjota väkisin, listoihin ei oltu päivitetty sitä että edellispäivänä tuo ruusuke oli meille kotiin kantautunut. Näin ollen narttujen sert jäi jakamatta kokonaan. Yksi pokaali tuotiin kotiin saakka lähinnä Pikkuemäntää varten mutta muut vaihdettiin lahjakortteihin.

Molempina päivinä näyttelyyn osallistui 6 tai 7 kelpiä, olisko ollut lauantaina yksi koira enemmän.