Pikkuemännän yksi kesän kohokohdista oli osallistuminen Joensuun flattierkkarissa Lapsi ja koira-kisaan. Jostain kummallisesta "mukaansa tempaavasta" syystä osallistuminen Silvan tai Nalan kanssa ei tullut kyseeseen joten saatiin lupa käyttää Hennan Almaa joka on treenannut tätä rooliaan jo pari vuotta sitten - flattierkkarissa tuolloinkin :)

Pikkuemännällä ei oikein ollut käsitystä siitä mitä kehässä pitäisi tapahtua joten Emännän piti toimia avustajaroolissa. Alma puolestaan käytti reilusti hyväkseen sitä ettei Pikkuemäntä aina tiennyt missä vaiheessa nakkipaloja kädestä tulisi koiralle antaa. Kivasti meni: Pikkuemäntä sai pokaalin ja wiiwan (lue: liilan) ruusukkeen, Almalle puolestaan lahjoitettiin syötävät herkut. Sijoitus 3/3.

Kuvat otti Henna Mikkonen.

Tässä nami ojennetaan hallitusti

Huomatkaa kuinka Pikkuemännän jalka nousee ;)

Vaan niinpä nousee 11-vuotiaan Almankin jalka. Hieno takapotku!

Pokaali ja ruusuke olivat niin mieluisat Pikkuemännälle ettei niitä voinut automatkallakaan laskea pois käsistä. Niinpä Pikkuemäntä nukkui aika monta kilometriä arvokkaat palkinnot tiukasti käsissään.

Kotona treeniä on jatkettu Nalan kanssa. Pikkuemäntä seisottaa Pystykorvaa namilla ja selostaa samalla: "vedetään namilla koira nenästä seisomaan. Sitten pidetään namia kädessä eikä anneta vielä. Sitten annetaan nami. Ja sitten juostaan kilpaa än - yy - tee NYT!" Tuolloin Nala tippuu kelkasta ja jää katsomaan edellä spurttaavan Pikkuemännän perään. Jep, vielä on hiukan hiomista ;)