Tänään piti olla Taikan treeniryhmän vuoro ja oletin porukan saapuvan kentälle vaikkei ohjattuja harkkoja enää olekaan. Siinähän kävi sitten niin ettei muita tullut laisinkaan ja niin sai Taika tehotreeniä sekä Emäntä testitreeniä selän kunnon selvittämiseksi.

Taika suoritti kontaktit kovin esimerkillisesti - niin kuin yleensä harkoissa tekeekin. Pujotteluakin tuli hangattua useaan kertaan mutta jälleen piti todeta että Taikan ohjaamista esteen vasemmalta puolen ei voi  yrittääkään - koira  ei osaa aloittaa oikein eikä suorita yhtään väliä oikein jos Emäntä sijaitsee sen mielestä väärässä paikassa. Mennään siis vanhalla kaavalla edelleen ;)

Puolen tunnin treenin jälkeen koiran kieli alkoi roikkua siihen malliin että Emäntä tajusi siirtyä jäähdyttelyn puolelle ja samalla tunnustaa itselleen ettei oma selkä ole vielä kunnossa. Jumi ei ole voimaa vaikka jotkut niin väittävät... Ennalta oli sovittuna että Ada pääsisi kokeilemaan naapuriseuran kentälle Hennan ohjaukseen että miten radan suorittaminen onnistuu lainaohjaajan kanssa. Tämä siis siltä varalta ettei Emännästä ole ohjaajaksi viikonlopun kisoissa. Hyvinhän se yhteistyö sujui ja Ada suoritti vieraskoreana koirana kontaktitkin ihan oikein :) Katsotaan  että kenet nähdään lauantai- ja sunnuntaiaamuina Adan kanssa starttiviivalla.