Emäntä ja Taika pääsivät pitkästä aikaa kokeilemaan agilitya eilisissä treeneissä. Pelotti etukäteen että kuinka vauhkona koira on mutta eipä näin ollutkaan: se oli todella kivasti kuulolla. Teki hyppyjen jälkeen suht pitkiä kaarroksia mutta kun ohjausta terävöitti niin se kääntyi aivan ihanasti. Nyt sitten harmittaa kun tuli ennen kisoja noin hyvä treeni alle - onko kisoissa taas vuoro ottaa sellainen "sikailulinja"?? Pitää yrittää höyryttää Taikasta ylimääräiset pois taas KAS:n hallilla ennen kisan alkua. Uutena ongelmana tosin esille tuli puomin ylösnousun loikka eli siinä aletaan taas mennä liian riskirajoilla. Jotain pitäisi tehdä ettei turhia vitosia kisoissa tule tämän vuoksi.

Emäntä päätti tuhlailla ja ilmoittaa myös Adan ja Silvan kisaamaan viikonloppuna, tosin vain sunnuntaina. Ada ei ole treenannut nyt lainkaan joten jännityksellä odotan miten meidän käy. Silva ehtii treenaamaan vielä torstain vuorolla.

Emäntä sai viikonloppuna tekstiviestin Adan isän omistajalta että heidän kennelissään olisi vielä flattipentuja vailla kotia - mm. myöskin ruskea narttu. Teki jo mieli vastata että pitäkää se koiruus kasvamassa vuoden ajan niin otan sen sitten sisäsiistinä ja hiukan tapoja oppineena vastaan. Pentuaikaa ei millään jaksaisi enää käydä läpi joten "puolivalmis" koira olisi hyvä ratkaisu. Noh, totisesti tämä tilanne tulee eteen sitten joskus aikojen päästä eli toivon Adalle ja Silvalle vielä rutkasti vuosia.