Kuin tilauksesta epäonnisten (vaiko tavanomaisten?) kisojen jälkeen viikkotreeneissä oli tarjolla keppien tehotreeniä Mikon johdolla. Niinpä sitten keppiongelmainen koirakko pääsi näyttämään mistä kiikastaa.

Eka pätkä mentiin 1 - 4. Piti vedättää ihan täysillä (ja jarruttelematta) ja olla yli puolen välin kepeillä menossa kun koira oli vasta lähdössä pujottelemaan. Hups vaan, niinhän onnistui Nala tekemään samanlaisen virheen kuin kisoissa mutta ei paineistu asiasta samalla tavoin eli säntäile minne sattuu. Se menee tyynesti radan alkuun ja homma suoritetaan kunnialla täysin oikein. Uudet vedätyskerrat ei ongelmaa saaneet enää esiin.

Toisessa treenissä A - C lähtöpaikkana oli aina mustan pallon kohta. Vauhtia kunnolla mutkaputkesta ja hypyn kautta.
- Eka kepeille lähetys tapahtui kohdasta X ja ohjaajan liike oli punaista palloa kohden. Tässä ei ongelmaa, upeasti meni ja vauhti oli kova.
- Toka lähetys tapahtui kohdasta O ja ohjaaja jäi hypyn taakse pyrkien edelleen punaista palloa kohden. Hei, täähän on kuin lasten leikkiä...
- Kolmas lähetys kepeille tapahtui hypyn viereiseltä Y-kohdalta ja ohjaajan juoksulinja jatkui kahden muun Y:n kautta. Ei ongelmaa tässäkään. Koira vetää menemään niin kuin ei muusta tietäisikään.

Näiden keppitreenien jälkeen oli havaittavissa sekä onnea että iloa koiran osaamisesta mutta samalla ihan tajutonta tuskastumista siitä ettei samaa osata siirtää kisakentälle.

Huomenna Emäntä lähtee reissuun ja koirat pääsee maalle 1,5 viikoksi joten pienoinen tauko harrastamisessa ei tullut laisinkaan huonoon saumaan. Jätetään asiat hautumaan.