Treenaamattoman kesän jälkeen ajatus agikisoista Nalan kanssa kauhistutti. Junnujen SM-kisojen (ja rajoitetun osanoton) vuoksi tällä kertaa oli tarjolla vain yksi startti mutta siihen valmistautuminen jännitti sitten sitäkin enemmän. Kisapaikalle ajaessa otsalohkoon pyrki ajatus siitä että kuka idiootti oli mennyt ilmoittamaan koiran kisohin...

Tuomari Mika M. oli laatinut oikein kivan ykkösten radan joka ei kuitenkaan mennyt kaikilta osin ongelmitta - suoritettavissa se kyllä olisi ollut. Yllä kuva radasta sellaisena kuin Emäntä sen muistaa. Alku rullasi oikeinkin mukavasti: Emäntä ehti hyvin ohjailemaan ja koira kulki kuuliaisesti siellä missä pitikin. Putken nro 15 jälkeen tuli liian aikainen stoppi ja käännös kohti puomia joten koira luki puomin seuraavaksi esteeksi. Tuon jankkaushässäkän jälkeen koira sekosi kun ei ymmärtänyt mitä on pyydetty tekemään ja tuntui ettei se osaa enää keppien aloitusta hakea - yrityksiä kyllä tuli useita. Lopulta keppien aloitus löytyi mutta kepit jäivät kesken kun puolen välin tienoilla koira jätti jonkun välin pujottelematta. Loppu meni taas kivasti.

Yleisö katseli radan reunustalla suht lähellä keppejä ja jälkikäteen mietitytti oliko ihmisten tuijotus ahdistavaa vai oliko puomille menosta kieltäminen se juttu miksi kelpi sekosi. Tehtiin kisan jälkeen lämmittelyesteillä olleita keppejä niin että Henna, Oodi ja Riitta seisoivat esteen lähellä ja Nala pujotteli. Tässä ei kovin pahaa häiriötä tullut mutta selvä reagointi kuitenkin näille "häiriötekijöille".

Emännälle jäi polte päälle kisata mahdollisimman pian uudelleen. Niinpä piti illan talkootyöurakan jälkeen kiiruhtaa kotiin ilmoittamaan Nala TORKK:n kisoihin. Tuolle reissulle on otettava Pikkuemäntä mukaan joten saapa nähdä monenko startin verran paikan päällä viihdytään - ilmoitettu on kaikkiin kolmeen.