Nyt alkaa mennä meidän kisaaminen siihen tyyliin että saadaan muuttaa blogi pian sisustusblogiksi - saatiin nimittäin taas kaksi HYL-lyä lisää ;) Tarjolla oli oikeasti täysin mentäviä ratoja (tuomarina Pertti S.) mutta parista "kauneusvirheestä" johtuen meille ei tuloksia ollut luvassa.

Olin ilmoittanut Nalan vain kahteen starttiin joten meidän aamu ei alkanut ihan niin aikaisin kuin muilla. Aikataulut olivat kuitenkin löysät joten liikaa aikaa aamuun ei jäänyt kun kisat starttasivat etuajassa. Etukäteen hiukan jännitti mitä radoilla olisi luvassa sillä lauantaina kisatuissa ykkösten ja kakkosten kisoissa oli mielestäni aika näppärästi haastetta hyppyradoissa jotka olin talkootöissä. Kisatalkoisiin pääsi ensi kertaa myös Pikkuemäntä joka toimi remmikuskina. Näin saatiin lapsityövoimaa peliin!

Agiradalla tuli alkuun hiukan kaarratteluja ja ennen pujottelua tippui yksi rima. Koska Nala on lähiaikoina ollut hiukan epävarma kepeillä niin en halunnut jättää sitä suorittamaan yksin vaan varmistin esteen loppuun saakka. Luotto koiran kuuliaisuuteen kisatilanteissa karahti kiville tällä kertaa ja niinpä oma vetoni ei riittänyt pitämään koiraa halutussa suunnassa ja se valitsi viimeisen putken (kolmanneksi viimeinen este) väärän pään.

Hyppyradan aloitus oli itselle hankala enkä löytänyt siihen sujuvaa tapaa aloittaa. Mentiin sitten "ei-ehkä-niin-kauniilla-tavalla" mutta kuitenkin virheettömästi. Ohjaus pysyi koko ajan etuohjauksena ja koira toimi hyvin - ja oli koko ajan ihan "intopiukassa". Rata eteni hyvävauhtisena kolmanneksi viimeiselle esteelle eli putkelle mistä edellisellä radalla tuli hylkäys ja arvatkaapa mitä: Nala paineli jälleen samaan putken päähän ja sehän oli nytkin väärä pää putkesta... Ei voinut kuin nauraa. En tiedä lähdinkö hätäilemään ohjauksen kanssa mutta omasta mielestä koiran olisi pitänyt lukea se oikea pää putkesta. Vain videolta voisi asian tarkistaa mutta onneksi mulla ei ole sellaista ;)

Uudet yritykset ensi sunnuntaina Activen kisoissa!