Nala-neiti saavutti tänään puolen vuoden iän. Korkeutta ei edes yritetä arvailla mutta aamupaino oli 11,8 kg. Hill'sin kasvukäyrään merkittynä paino kulkee edelleen keskikokoisten (aikuisena 10-25 kg) koirien käyrän puolivälissä. Kummempia juhlia ei järjestetty mutta käytiin toki treenaamassa tottelevaisuusjuttuja OSN:n treeneissä. Nalan kohdalla paikallaoloharkat alkavat sekunnin kestoisista suorituksista kun noutajilla paljon pitempien aikojen suoritukset ovat vasta saavutuksia ;)

Tuhojen listaan lisättäköön ruokakupit, näistä Emäntä ei ole aiemmin muistanut kertoakaan. Nalalla on intohimo rikkoa Adan ja Silvan metallisista ruokakupeista kumireunukset. Nyt Adalla on menossa kolmas kuppi ja se kestänee ehyenä mikäli kupit muistetaan kerätä lattialta pois heti kun ruokailu loppuu. Tapana on ollut jättää kupit lattialle lojumaan joten tässä joutuvat Emäntä ja Isäntä opettelemaan uuden toimintatavan. Mihin tuhoihin tai touhuihin liittynee myös se että Emäntä huomasi tokotreeneissä Nalan kielessä olevan muutaman millin mittaisen haavan?!

Pikkuemäntä pääsi tänään kurkkaamaan Nalan tokotreenin loppuosiota ja sai hepulit kun ei päässyt itse treenaamaan Nalaa - tosin syötti kaikki loput juustot koiralle. Automatka kotiin olikin sitten yhdenlaista oopperaa... Treeneihin lähtiessä Pikkuemäntä totesi olevansa kohta aikuinen jolloin jaksaa sitten itse kääntää auton rattia. Osasi määritellä senkin mihin autolla sitten ajaa: "evokuvviin, kaupungivve, vien äitin ja iskänkin kiijastoon ja Nawan agivititveeneihin" Pitkää ja tervettä ikää siis toivotaan Nalalle sillä Pikkuemännän ajokortin saamiseen on vielä yli 15 vuotta aikaa!