Taika pääsi vauhdin makuun taas eilisissä treeneissä. Sille oli päässyt kertymään viikonlopun aikana uskomaton määrä energiaa jotka piti yrittää purkaa radalla. Ei meinannut pysyä Emännällä kamppeet päällä kun koira höyrysi menemään ja tarrasi kiinni jokaisessa mahdollisessa välissä. Ekan radan jälkeen meno hiukan rauhoittui ja loput treenit menivätkin sitten hiukan hallitummin, 99% lasissa... Koska Emännällä ei ollut mitään kiirettä hallilta kotiin niin päätettiin treenata vielä hiukan ylimääräistäkin. Siinä vaiheessa lopetettiin kun koiran suu valui valkoista vaahtoa :)

Pujottelut menivät ok kunhan vain ohjaaja pysyy oikealla puolella. Vasemmalle puolelle siirtyminen sekoittaa koirulin ajatukset kokonaan eikä se edes tunnista edessä olevaa estettä, huoh. Lentokeinua ei nyt nähty laisinkaan vaan jostain syystä se suoritettiin ihan oikein. Toki esteitä oli sitä ennen ollut maltillinen määrä eli radan päätteeksi keinua ei tehty.

Taikan osalta tulee nyt pidempää kisataukoa kun se ei pääse tulevan viikonlopun oman seuramme kisoihin. Paikalla on nimittäin sellainen tuomari jonka pillin vihellyksen Taika tulkkaa luoksetulokäskyksi ja se ei nyt oikein agilityyn iske jos koira katoaa tuomarin luo heti lähtöviivalta...