Eilen alkoi meidän ohjattujen Active-treenien kesäloma, nyyh. Ja juuri kun tuntui sille että ratojen suorittaminen olisi ollut paremmin hanskassa ja alkoi tulla jonkintasoista tuntumaa... pitäisi saada itseään niskasta kiinni ja lähteä omatoimitreenaamaan ratapätkiä jotta tuntuma ei katoaisi elokuun puoliväliin mennessä. Mentiin tällaista hypäriä:

Haastavinta tässä radassa oli Emännälle se että koira pitäisi muistaa lähettää omalla liikkeellä jokaiselle esteelle johon sen haluaa irtoavan. Nyt meinaa tulla turhia irtoamisia kun liikettä ei löydy mutta koira etenee silti omatoimisesti. No tällä radalla se ei haitannut mutta jos kääntää olisi pitänyt niin olisiko se sitten toiminut. Edelleen ilmassa siis turhaa hurmiota siitä kuinka kiva koiran on antaa irrota ;)

Mentiin valssilla 3-4, rytmittäen 6-7, takaaleikaten 8-9, valssilla 14-15, putken nro 15 aikana persjättö (Emännälle passelein) ja rytmittäen 16-17. Vasta tuota ratapiirrosta koneelle värkätessä Emäntä tajusi että kyseessä oli ihan oikean kisaradan mittainen pätkä. Tällä kertaa puhdas nolla olisi tullut kolmannella yrityksellä. Se ei vielä riitä kisoissa ;)