Aika huristaa ihan mahdotonta vauhtia ja Nala on saavuttanut 16 vkon iän. Maanantaina mennään rokotuksille ja sen jälkeen aletaan ikääkin varmaan laskemaan kuukausissa eikä enää viikoissa. Painoa neitokaisella on tämän päivän punnituksen mukaan 8 kg ja korkeutta 37 cm:n luokkaa (tosi mutu-arvio). Ruoka-annosta on kasvatettu nyt ja tällä hetkellä menee 6 dl päivässä sekä puruluita yms. tuohon päälle. Kaikki mitä annetaan näyttäisi oivallisesti uppoavan sisuksiin.

Juhannuksen viettoon (ja hermolomalle) maalle lähtivät Ada ja Silva. Emäntä ja Pikkuemäntä suuntaavat huomenna Nalan kanssa tuttavaperheeseen keskikesän juhlan viettoon. Mielenkiinnolla odotellaan joudutaanko sieltä tien päälle jos ei Nala-neiti ala rauhoittumaan vieraassa ympäristössä ;) Mutta sen näkee sitten huomenissa.

Silvan korvat oireilevat taas oikein kunnolla. Se riiputtaa päätään ajoittain vinossa ja ravistelee päätä. Pahimpia töhniä on putsailtu pois ja toivotaan että tilanne rauhoittuu. Ruokinta on ollut aiemmanlaista mutta liekö siitepölyt vaikuttamassa siihen että korvat jälleen ärtyivät.